ترجمه مقاله محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های Papaver rhoeas L. جنوب شرقی صربستان

محتویان فنولی، فعالیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی عصاره های Papaver rhoeas L. جنوب شرقی صربستان

کل محتویات فنولی و فلاونوئید عصاره های مختلف Papaver rhoeas L. بررسی و آزمایش شد. محتوی بالای کل ترکیبات فنولی (9.73 – 19.91 mg GAE/g گلبرگ های تازه) و کل فلاونوئیدها (7.904 – 11.45 mg QE/g گلبرگ های تازه) آزمایش شد. رنگدانۀ قرمز موجود در گل های P. rhoeas L. ناشی از آنتوسیانین ها بود که به عنوان آنت

قصد دانلود دارم ...

ادامه در شبکه فایل